Maziva.org

MAZIVA.org

Uređuje: Dr Mile Stojilković

Cilj sajta Maziva.org je da svim korisnicima, koji žele da se edukuju iz oblasti maziva i podmazivanja, pruži važne informacije o izboru i primeni maziva. Dijagnostika stanja maziva daje odgovore na mnogobrojna pitanja koja se odnose na vek upotrebe, kontaminaciji i degradaciji maziva, kao i mogućim problemima koji se mogu pojaviti u toku upotrebe. Nastao je kao rezultat višegodišnjeg rada i iskustva u oblasti primene maziva i činjenice da se podmazivanju posvećuje premalo pažnje.

Distributerska konferencija

2 thoughts on “MAZIVA.org

 1. marija

  Gospodine Mile,

  jako smo sretni što imamo prilike učit iz Vaše literature i puno nam je pomogla u dosadašnjem poslovanju, pa Vas stoga molim gdje je moguće naručiti Vašu knjigu jer kolega je uzeo moju a meni također treba kad imam nekih nepoznatih situacija puno mi pomogne,

  LIJEP POZDRAV I SVAKO DOBRO U ŽIVOTU

  Lijep pozdrav Marija Pincan , TEHNO-PARTNER D.O.O. distribucija motornih ulja i maziva Varaždin , HRVATSKA

  KNJIGA : PRIMENA MAZIVA

  1. Mile Stojilković

   Poštovana Marija,

   Hvala Vam na lepim rečima i drago mi je da Vam moja knjiga može pomoći. Knjigu PRIMENA MAZIVA možete dobiti na poklon. Ako dolazite (ili neko od Vaših prijatelja) u Beograd ili Novi Sad mogu Vam predati. Ja dolazim u Hrvatsku ali najčešće u Zagreb. Imamo dva distributera naših NISOTEC maziva: Spremline, Zagreb i Brižine Rešetari – možete se i njima obratiti. Izvinite na ovolikom kašnjenju sa odgovorom.

   S poštovanjem,
   Mile Stojilković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *